Nutriționist București

Specialist în nutriţie şi siguranţă alimentară
La curent cu cele mai recente cercetări în nutriţie

Despre mine

Sunt farmacist primar si nutritionist, absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti şi a programului Master „Nutriţie și Siguranţă Alimentară” din cadrul aceleiaşi Universităţi, precum şi a altor cursuri de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul nutriţiei.

Folosesc şi sunt la curent cu cunoştinţele acumulate în timp şi experienţa celor mai importanţi specialişti în domeniul nutriţiei din lume, care au publicat zeci de cărţi şi sute de studii de-a lungul carierei lor. După mai bine de 40 de ani de activitate în domeniul nutriţiei, ei susţin acelaşi lucru ca la început iar studiile clinice publicate şi rezultatele activităţii lor sunt remarcabile, atât în trecut cât şi în prezent.

Cui mă adresez

Persoanelor cu probleme de greutate şi implicit de sănătate, celor care vor să-şi îmbunătăţescă stilul de viaţă, sportivilor,  femeilor în diferite etape fiziologice (preconcepţie, graviditate, alăptare, menopauză), copiilor cu probleme de greutate sau copiilor sportivi. 

Copiilor cu boli metabolice rare: fenilcetonurie, tirozinemie, acidemie propionică şi metilmalonică, boala urinilor cu miros de sirop de arţar (leucinoza, MSUD), glicogenoze, galactozemie.

De ce să lucrăm împreună?

Pentru că pot susţine orice afirmaţie cu studii de specialitate şi cărţi scrise de medici specialişti cu experienţă practică îndelungată în nutriţie şi cu rezultate remarcabile.

Pentru că urmăresc îmbunătăţirea stării de sănătate. Scăderea în greutate este doar o consecinţă a schimbării stilului de viaţă (alimentaţie, mişcare, gestionare stres).

Pentru că promovez un program de prevenire şi de ameliorare a unor afecţiuni foarte răspândite în prezent, fără medicamente, suplimente sau înfometare.

Pentru că nu limitez porţiile şi nu număr caloriile.

Pentru că veţi conştientiza importanţa alimentaţiei şi a mişcării pentru sănătate.

Lucrurile sunt atât de simple! Trebuie doar să faceţi schimbarea, iar efectele vor apărea rapid, acestea fiind motivaţia de a continua si dovada că sunteţi pe calea cea bună.